dijous, 23 de febrer del 2017

EL RECICLATGE DE L'AIGUA




Reciclatge d’aigua: Només el 2.5% de l'aigua del planeta, és apta per al consum, la industria o l'agricultura. Davant d'aquesta dada, i la vital dependència de l'aigua, es necessari saber com tractar i reciclar aigua ja que es un bé cada dia mes escàs. Una de les maneres mes fàcils i eficaços de reciclatge de l'aigua que podem recuperar, no són aptes pel consum humà si no la potabilitzem, però sí perfectament útil per regar, netejar la nostra casa i altres tipus de les tasques que necessitin aigua. Hi ha dos tipus de reciclatge d'aigua:
  • Reciclatge amb pous: La opció més comú de la construcció d'un pou, serviria de dipòsit per a l'aigua. L'aigua és recupera dels sostres de les cases, mitjançant una sèrie de canalitzacions es porta l'aigua fins al dipòsit. Una vegada allà amb l'ajuda d'un mecanisme d'extracció, com pot ser una bomba, podríem utilitzar-la. Esta pràctica és bastant comú en xalets i finques rurals, i suposen estalvi important d'aigua en regs de jardins i plantes.
  • Sistemes de filtrat d'aigua: Si no disposes d'un terreny, la opció passa per a utilitzar un sistema biólogic-mecánic en forma de filtres AquaCycle. Aquests sistemes permeten recuperar l'aigua de la dutxa i lavabos, per depurar-la i utilitzar-ho posteriorment en altres usos de la nostra llar, com els rentavaixelles o fins i tot per a la cisterna de el nostre lavabo. S'estima que es pot aconseguir un estalvi de prop de 90000 litres anuals, en una habitatge familiar amb 4 persones

Resultado de imagen de aiguaResultado de imagen de reciclatge d'aigua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada